MyOffice

Wanneer ik niet bij opdrachtgevers aan het werk ben, ben ik op werkdagen meestal te vinden in mijn eigen kantoor, dat ik deel met andere zzp-ers.

Bij MyOffice in Zwolle beschikken we over een sfeervolle kantoorruimte en een trendy ingerichte vergaderkamer. We hebben ieder onze eigen vaste werkplek en werken aan onze eigen opdrachten. Tussendoor delen we kennis, ervaring en wellicht werk. Zoek je een gezellige, comfortabele werkplek buitenshuis? Lees dan vooral door!

470a007c-96f1-48c3-9986-88c539037473

Binnen het MyOffice concept hebben we de beschikking over een prachtige lichte ruimte aan de Zwartewaterallee 48 te Zwolle. Het unieke van je werkplek is dat hij helemaal van jezelf is. Een mooi verstelbaar bureau met dito stoel en kast, exclusief voor jou. Lekker rustig werken met als bijkomend voordeel dat thuis de werkspulletjes niet meer overal rondslingeren :-). Je krijgt een eigen sleutel van de ruimte zodat je 24/7 je eigen werktijden kan bepalen.

Mocht je een werkplek zoeken, er is nog een aantal plekken beschikbaar. Je investering is € 225,– per maand exclusief btw. Dat is gelijk aan een regulier flexwerkabonnement bij MyOffice. Met andere woorden, je krijgt je eigen werkplek er gewoon gratis bij!

Wat houdt het precies in:

 • een eigen verstelbaar bureau met verstelbare bureaustoel
 • een eigen kast met vijf legplanken
 • gratis gebruik van onze eigen inpandige vergaderruimte op basis van fair use
 • gratis koffie/thee
 • gratis beveiligde WIFI verbinding
 • gratis printen op alle gebruikelijke formaten
 • gratis gebruik van flexplekken in de brasserie van MyOffice op de begane grond
 • gratis gebruik van alle andere flexplekken van MyOffice in Nederland
 • gratis parkeerplaats, ook voor je bezoekers
 • gratis gebruik van MyBike fiets
 • opzeggen mogelijk per maand
 • heerlijke gezonde lunches in MyCanteen (tegen betaling)

En natuurlijk niet te vergeten de gezelligheid van collega’s om je heen :-). Momenteel werken de volgende zelfstandige professionals vanuit mijn kantoorruimte binnen MyOffice.

Tom van der Weegen

Tom van der Weegen

Tom heeft ruim 20 jaar ervaring in corporate en interne communicatie, als leidinggevende en adviseur, in kleine en grote organisaties, in Nederland en daarbuiten. Hij werkt zeer doelgericht met gevoel voor onderlinge verhoudingen. Tom is goed in het vertalen van strategie naar praktijk en voelt zich thuis in mensgerichte organisaties die samenwerking hoog in het vaandel hebben staan.

Maarten Dijkstra

Maarten Dijkstra

Maarten wil werken aan een wereld waarin mensen zijn afgestemd op hun innerlijke kompas, de verantwoordelijkheid nemen voor eigen leven en weten wat ze met plezier willen bijdragen aan hun omgeving. Als coach is hij gecommitteerd aan het aanspreken van de innerlijke leider in jou. Samen creëer je een vrijplaats voor al de mogelijkheden die je in je hebt.


Nicole van Druten

Nicole van Druten

Nicole neemt je de zorg uit handen zodat jij je op je corebusiness kunt concentreren. Je kunt hierbij denken aan allerlei vormen van ondersteuning, variërend van managementassistentie tot website- en/of social mediabeheer. Wil je het contact met je klanten op een structurele manier regelen? Dan moet je bij Nicole zijn!

 

Wil je een keertje komen kijken? Bel mij op 06 52 85 06 85, dan maken we een afspraak.