Blog

Eerbetoon aan Robin

In het jaar dat Robin 30 geworden zou zijn trek ik de stoute schoenen aan. Ik ben ingegaan op een aanbod van een uitgever en mijn boek dat ik schreef in het jaar na zijn overlijden is nu bij iedere (web)winkel verkrijgbaar.

In de afgelopen jaren heb ik zelf al ongeveer 100 exemplaren van het boek ‘Het komt wel goed mam’ verkocht aan mijn volgers. Vanwege het grote aantal reacties waaruit bleek dat veel mensen herkenning en steun ondervonden, ben ik tot het besluit gekomen om het boek ‘officieel’ uit te geven.

En nu heb ik een vraag. Heb je destijds een boek gekocht? Zou je dan via de link een beoordeling willen schrijven op de website van Bruna? Misschien dat dan meer mensen het boek vinden en geholpen kunnen worden.

Wil je het boek aanschaffen. Dat kan via deze link.

Voor alle duidelijkheid. Het boek wordt tegen kostprijs verkocht.

Liefs, Miranda

Voorkant Het komt wel goed mam

Advertenties

Vind mij op de Veluwe

De Veluwe is prachtig en daarom zijn er ook best veel vakantieparken. Sommige van die parken hebben een beetje hulp nodig om de positionering actueel te houden en het park aan de eisen van de toekomst aan te passen. Wat een eer om deel uit te maken van adviesteam en zo mijn steentje bij te dragen als het gaat om conceptontwikkeling en marketing. De eerste bedrijfsbezoeken heb ik er inmiddels opzitten en wie weet volgt er binnenkort een coachingstraject op één van de parken.

posbankii-36_Slide home desktop

Marketing in de zorg

Mijn ervaring ligt vooral in het vastgoed en de laatste jaren is daar de toeristische sector bijgekomen. Hoe gaaf is het dan dat ik sinds een paar maanden nu ook een opdrachtgever in de zorg heb. Verbreding van mijn kennis en ervaring. Heel inspirerend! Een grote zorginstelling is bezig met een bijzonder project, maar daarover later meer. Voorlopig even onder de radar werken in mijn werkkeuken :-).

24852261_1601372089921705_3212157105706965409_n

RTV Oost komt bij je thuis

De afgeblazen opening van station Stadshagen zorgt voor nogal wat commotie. Kampen Marketing heeft een ludieke stunt met een WhatsApp service om mensen die toch naar Kampen willen komen te informeren, bijvoorbeeld over parkeermogelijkheden en fietsroutes. Dat is niet denkbeeldig want we verspreiden deze week in heel Stadshagen pennen met het hele evenementenprogramma van het komende jaar in Kampen.

RTV Oost kreeg er lucht van en stond op mijn stoep voor een interview. Anke de Kleine, die de social media voor Stadshagen doet, was toevallig bij mij in verband met een andere opdracht. Natuurlijk deden we het interview samen.

Bekijk het filmpje

24862383_1601369373255310_5068305234533358619_n